Menu
A+ A A-

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΔΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Είναι να το έχει στο αίμα του αυτός που θέλει να πολιτευθεί το πως θα λειτουργήσει 

στην πορεία της θητείας του. Θα ακολουθήσει τον δρόμο της ηθικής, των αξιών, του σεβασμού και των όρκων που έδωσε

ή θα προτιμήσει τον εύκολο δρόμο της πολιτικής αλητείας με μοναδικό σκοπό την μοιρασιά του πιάτου της εξουσίας;

Ήδη σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών οτι ο δήμαρχος Παπανικολάου μη θέλοντας να συναντά αντιδράσεις στην ολιγαρχική του διοίκηση, στελέχη του πλησίασαν τους δημοτικούς συμβούλους της φερόμενης αντιπολίτευσης και βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις τους.

Από τους εννέα δημοτικούς συμβούλους της φερόμενης αντιπολίτευσης, το ρεπορτάζ μας λέει οτι οι επτά (!!!) βρέθηκαν σε συμφωνία με τα στελέχη αυτά και ως ανταμοιβή όχι μόνο για να το βουλώνουν αλλά και να επικροτούν τις αποφάσεις του ολιγάρχη, θα τοποθετηθούν σε πόστα της εξουσίας με το ανάλογο της νομής της διοίκησης που θα ασκούν.

Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τον "σκληρό" των ακροδεξιών κομμάτων που τον στήριξαν στις εκλογές της Γλυφάδας κ. Τάσο Γκουριώτη που εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος παραπλανώντας φίλους και οπαδούς για τα δημοκρατικά του αισθήματα. 

Ήδη εκδήλωσε τα "άσπονδα" φιλικά του αισθήματα προς το πρόσωπο του δημάρχου Παπανικολάου παίρνοντας από την πρώτη κιόλας δημοτική συνεδρίαση σε δημοσίευμα του δικού του σαιτ θέση υπέρ του και εντέχνως έστρεψε τα πυρά του προς το πρόσωπο δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης που τόλμησε να έχει δική του αντίθετη άποψη από αυτήν του Παπανικολάου. Άρα κ. Γκουριώτη μας ενημερώσατε με τον πιο επίσημο τρόπο οτι "κάτι" συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον ολιγάρχη δήμαρχο.

Ως αντάλλαγμα αναφέρουμε οτι η παράταξη του κ. Γκουριώτη με το μεγαλειώδες ποσοστό του 1,32% μπόρεσε μέχρι στιγμής να βρεθεί με δύο εκπροσώπους της στο Δ.Σ. της Γκολφ Α.Ε. , τον ίδιο τον κ. Γκουριώτη και έναν ακόμη από το ψηφοδέλτιό του λόγω πολιτικής του άγνοιας εκτιμούμε, σε αντίθεση με την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν δέχθηκε ο δήμαρχος ούτε μία εκπροσώπηση στα 13 άτομα του Δ.Σ. Φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο αυτής της απομόνωσης που είναι ο έλεγχος των πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης.

Το ρεπορτάζ μας λέει οτι ο συνδετικός κρίκος για την μεταστροφή του εύκολου "αντιρρησία" κ. Γκουριώτη, ήταν ο γνωστός σε όλους μας πολιτικός αλήτης της Γλυφάδας κ. Σωτήρης Βοργιάς που κόντρα σε όλους τους αγνούς φίλους της παράταξής του τον προτίμησε να τον βάλει στο ψηφοδέλτιό του περιφρονώντας πολλά στελέχη του για την αρνητική τους θέση.

Ο κ. Βοργιάς, έχοντας από την προηγούμενη δημοτική θητεία του μάθει τους διαδρόμους της παρέας του Παπανικολάου για το πως να επιβιώσει πολιτικά, δεν του ήταν δύσκολο να φέρει τον κ. Γκουριώτη κοντά στον Παπανικολάου. Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιά θα είναι η θεσούλα ή η "δουλίτσα" που θα είναι το αντίκτυπο της μεσολάβησής του.

Φυσικά και θα παρακολουθούμε τις κινήσεις, όχι μόνο αυτών που σας αναφέρουμε αλλά όλης της φερόμενης αντιπολίτευσης, αφού τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ μας λένε οτι μόνο δύο δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχουν στηλώσει τα πόδια της αντίστασης στις σειρήνες του Παπανικολάου. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε κι αυτοί θα αντέξουν;

Τις επόμενες ημέρες θα σας δημοσιοποιήσουμε και για άλλα λουλούδια της αντιπολίτευσης που τα έδωσαν όλα για το κομμάτι της πίτας στην εξουσία.