Menu
A+ A A-

ΑΡΧΙΣΕ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΥΠΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του νέου Δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας

πραγματοποιήθηκε και είναι ενδεικτική για το ποιά θα είναι η γραμμή της διοίκησης Παπανικολάου

απέναντι σε δημοτικό σύμβουλο της πραγματικής αντιπολίτευσης που έχει την κακή (!) συνήθεια να ψάχνει, να ερωτά, να είναι γνώστης των θεμάτων και οικονομικών στοιχείων που φέρνει προς ψήφιση ο δήμαρχος.

Άλλωστε, για να μην παραξενευόμαστε, γι αυτό το λόγο ο λαός της Γλυφάδας ψηφίζει πλειοψηφία και αντιπολίτευση. 

Εκτιμούμε οτι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα παρουσίες, τοποθετήσεις και θέσεις των μελών της αντιπολίτευσης, ένας ή δυόμιση από την αντιπολίτευση έχει ταυτιστεί με το ρόλο του και θα ασκούν πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση. Οι υπόλοιποι έδειξαν από πολύ νωρίς οτι τύποις θα λέγονται "αντιπολίτευση", αφού τα ρεπορτάζ μας λένε άλλα.

Αλλά όλα αυτά εν καιρώ θα σας τα δημοσιοποιούμε και θα λάβετε γνώση ποιοί είναι πάλι αυτοί που σας κοροϊδεύουν ή τα "βρίσκουν" με την πλειοψηφία με σκοπό και στόχο κάποιο κομμάτι της εξουσίας στο πιάτο τους. Και πιστέψτε μας, ήδη έχουν γίνει αυτές οι συμφωνίες.

Για να έρθουμε στο τώρα, βλέποντας την διαδικασία με πρωτεργάτη τον δήμαρχο Παπανικολάου η συνεδρίαση δυναμιτίστηκε όταν τον λόγο τον πήρε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γιάχος. Μόλις μερικά δευτερόλεπτα που πέρασαν ο κ. Παπανικολάου αυθαίρετα και με προκλητικό τρόπο διέκοψε τον ομιλητή, καπελώνοντας την νέα πρόεδρο κ. Αργυροπούλου που δεν αντέδρασε καθόλου στην ιταμή και ευθεία παρέμβαση του δημάρχου που διέκοπτε όποτε ήθελε τον κ. Γιάχο χωρίς η πρόεδρος να του δίνει τον λόγο.

Φαίνεται οτι είτε ήταν συμφωνημένο από την αρχή να γίνει αυτή η "διαδικασία", είτε ο δήμαρχος μην υπολογίζοντας την κ. Αργυροπούλου παρίστανε τον δικτάτορα μειώνοντας την πρόεδρο αφού διέκοπτε όποτε ήθελε τον κ. Γιάχο που μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα η πρόεδρος του έδινε τον λόγο.

Σημειώνουμε οτι λίγες ώρες μετά την συνεδρίαση, κατά περίεργο τρόπο το βίντεο της συνεδρίασης εξαφανίστηκε (πάλι)  από το κανάλι του Δήμου και εδώ οι ευθύνες της νέας προέδρου είναι μεγάλες.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε το σχετικό βίντεο της συγκεκριμένης συνεδρίασης με το σχετικό απόσπασμα. Και το δημοσιοποιούμε γιατί εκτός των γνωστών παπαγαλακίων της πλειοψηφίας να λένε οτι σαχλαμάρα θέλανε για το συγκεκριμένο περιστατικό, βλέπουμε οτι το μέλος της "αντιπολίτευσης" . Τάσος Γκουριώτης στο προσωπικό του σαιτ παρουσιάζει εντέχνως την διαδικασία εντελώς διαφορετικά, χωρίς να δείχνει το βίντεο που θα αποδεικνύει την πιστότητα του ρεπορτάζ του και βάλλει κατά του κ. Γιάχου προβάλλοντας σαν αθώα περιστερά τον υπαίτιο και τακτικό πελάτη των Εισαγγελέων κ. Παπανικολάου.

Έτσι για την δεοντολογία σας παρουσιάζουμε το "ρεπορτάζ" του κ. Γκουριώτη και αμέσως πιο κάτω το σχετικό βίντεο που φαίνεται ολοκάθαρα η παραβατική συμπεριφορά του δημάρχου με την ανοχή λόγω αδυναμίας της προέδρου και το τι ακριβώς ειπώθηκε. Βέβαια αυτά περί μηνύσεων που ψευτοαπειλεί ο κ. Γκουριώτης από το σαιτ μόνο γέλια και θυμηδία προκαλούν. Εντός των ημερών θα σας δημοσιοποιήσουμε το δικό μας ρεπορτάζ για τον πολιτικό εναγκαλισμό του κ. Γκουριώτη με τον κ. Παπανικολάου με την παρέμβαση του γνωστού σε όλους κ. Βοργιά.

Υψηλή ένταση στη συνεδρίαση του ΔΣ της Γλυφάδας

με ακραίους χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις

Σε κλίμα υψηλής έντασης έγινε η πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γλυφάδας, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η συνεδρίαση διήρκεσε έξι ώρες με τις εκατέρωθεν καταγγελίες και υπαινιγμούς, μέρους της αντιπολίτευσης κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου να φτάνουν μέχρι προσώπων της οικογενείας του!

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Π. Γιάχος, επιτέθηκε στην δήμαρχο με βαρείς υπαινιγμούς και μάλλον άκαιρα, για τον πεθερό του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Ι. Ντογιάκο, με αφορμή το θέμα των 62 πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης διοίκησης του Γ.Παπανικολάου, τα οποία ελέγχονται ως προς τη νομιμότητά τους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Σε υψηλούς τόνους του απάντησε ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε για αγωγές και μηνύσεις προσωπικά κατά του Π. Γιάχου.

Ενδεικτικό του μαραθώνιου του συνεδρίασης είναι ότι θέμα που δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη (κλείσιμο των εγκαταστάσεων του Γυμναστικού Συλλόγου «Αχιλλέας» που στεγάζεται σε ακίνητο του Δήμου), συζητήθηκε επί δύο ώρες με σφοδρές αντεγκλήσεις μεταξύ της δημοτικής πλειοψηφίας και του δημάρχου Γ.Παπανικολάου με τους ανθρώπους του Συλλόγου.

Ο δήμαρχος επικαλέστηκε «μείζονες λόγους ασφάλειας» για το κλείσιμο των εγκαταστάσεων και την μη ύπαρξη αδειοδότησης στην λειτουργία του Συλλόγου σε αυτό το ακίνητο, το οποίο όμως λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα στα 5 χρόνια της προηγούμενης θητείας του δημάρχου.

Εν συνεχεία σε ψηφοφορία που έγινε για τα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου, ο Τάσος Γκουριώτης εκλέχθηκε ως αναπληρωματικό μέλος (μοναδική θέση) στο Δ.Σ της εταιρείας του Γκολφ Γλυφάδας από την πλευρά των αιρετών της αντιπολίτευσης και αντίστοιχα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά», αντιστράτηγος ε.α Αναστάσιος Βίγλας, εκλέχθηκε κι αυτός αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ από την πλευρά των μη αιρετών. 

Και τώρα παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο, που άσχετα με την "εξαφάνισή" του από το κανάλι του Δήμου, εμείς το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε για να γνωρίζετε από πρώτο χέρι το πως σας σερβίρουν την "αλήθεια"