Menu
A+ A A-

ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ. ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

Με την πλήρη ανοχή του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής του κ. 

Κοκκινάκη, η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης ΓΚΟΛΦ Α.Ε. δεν έχει αφήσει παρανομία  που να μην έχει κάνει στη διοίκησή της.

Γνωρίζοντας οτι υπάρχει πλυντήριο που ξεπλένει τις όποιες ενέργειές της, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, παρανομώντας στα ίσα και καταστρατηγώντας όλους τους Νόμους και τις διατάξεις.

Πολύ καιρό πριν έχουμε καταγγείλει στον ουρανοκατέβατο από την Κυβέρνηση και ελαστικό στις κρίσεις του κ. Κοκκινάκη σε οτι αφορά τη Γλυφάδα και είχαμε παραθέσει τους σχετικούς Νόμους που υποτίθεται οτι αυτούς υπηρετεί, οτι η διοίκηση του Γκολφ Παράνομα δεν αναρτεί στη Διαύγεια τις δραστηριότητές της, που αν κοιτάξουμε τις εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών κάθε χρόνο, είναι πάμπολλες και φυσικά τις έχει εγκρίνει και το Δημοτικό Συμβούλιο, που δυστυχώς λαβαίνει κι αυτό μέρος στις παράνομες ενέργειες της Διοίκησης.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά οτι τα μέλη της Διοίκησης του ΓΚΟΛΦ Α.Ε. με δόλο και σκοπιμότητα δεν αναρτούσαν μέχρι χθες καμμία απόφαση από τις δραστηριότητές τους. Θα τους παρακαλούσαμε να μας κάνουν και μήνυση σε αυτά που λέμε για να αποδείξουν ενώπιον των Δικαστηρίων την αθωώτητά τους. Χάρη θα μας κάνουν αν μας καταθέσουν μήνυση οτι τους κατηγορούμε οτι υπάρχει Δόλος και Σκοπιμότητα στις ενέργειές τους. Αλλά εκεί δεν θα υπάρχει ο οποιοσδήποτε Κοκκινάκης για να τους γλυτώσει.

Ας μην ξεχνάμε οτι πριν λίγες ημέρες σε καταγγελία του π. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάχου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον υπουργό Εσωτερικών για τις πλαστές συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, είχε ενημερώσει τον κ. Κοκκινάκη ως καθ ' ύλην αρμόδιο να ελέγξει αλλά ο Γραμματέας αποδείχτηκε "κουφός" στις καταγγελίες. Δείτε το απόσπασμα του κ. Γιάχου στην καταγγελία του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και αφορά τον κ. Κοκκινάκη:  "Αυτό αποδεικνύει την πλήρη ανικανότητα ή ανυπαρξία της αρμόδιας υπηρεσίας ελέγχου νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στα καθήκοντά της. Ειδικά έναντι του Δήμου Γλυφάδας πιθανότατα η υπηρεσία αυτή λειτουργεί αντίθετα και έξω από το πλαίσιο των εμπιστευμένων καθηκόντων της. Συγκαλύπτει και υποθάλπει πληθώρα παρανομιών τού Δήμου Γλυφάδας όπως προκύπτει στην συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά δυστυχώς και σε άλλες υποθέσεις του Δήμου Γλυφάδας, για τις οποίες αν κληθώ, μπορώ να προσκομίσω στοιχεία τεκμηρίωσης των ισχυρισμών μου."

Αλλά γιατί τα λέμε αυτά; Τι παρανομία πάλι διέπραξε η διοίκηση της ΓΚΟΛΦ Α.Ε.;

Τον τελευταίο μήνα και όπως λένε οι πληροφορίες μας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τους συμβούλεψαν, έχουν αρχίσει να αναρτούν στην Διαύγεια όλες τις προηγούμενες αποφάσεις και δραστηριότητες της επιχείρησης, από το 2016 και εντεύθεν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αποφάσεις, προμήθειες, αναθέσεις, διαγωνισμοί, προσλήψεις, πληρωμές κλπ που έγιναν από το 2016 τα αναρτούν σήμερα!!!! Φυσικά κατά παράβαση και παράνομα εκ του Νόμου που σας τον παραθέτουμε αυτούσιο. Δλδ πότε έχει ισχύ η οποιαδήποτε απόφαση κλπ από την ψήφισή της. Σας παραθέτουμε το Φ.Ε.Κ. για να το διαβάσουν οι εγκέφαλοι της Διοίκησης, μπας και καταλάβουν τι τους περιμένει.

Με αυτό το Νόμο, ΟΛΕΣ οι αναρτημένες πράξεις που έχουν αναρτήσει για να καλυφθούν από την παρανομία τους οι Διοικούντες, αυτομάτως κρίνονται ΟΛΕΣ οι πράξεις που έγιναν παράνομες. Όλες οι συμβάσεις που πληρώθηκαν, όλες οι προμήθειες που αγόρασαν, όλες οι εργασίες που έγιναν και γενικά στο σύνολό τους όλες οι αποφάσεις ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και ο καθένας μπορεί να τις προσβάλλει. Φυσικά όλοι οι Διοικούντες θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους όλα τα χρήματα που έχουν πληρώσει σε διάφορες εργασίες, προμήθειες, προσλήψεις κλπ.

Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε, φωτογραφήσαμε όλες τις αναρτήσεις του τελευταίου μήνα που ανέβασαν από το 2016 και σήμερα.

Για το 2016 ανήρτησαν 87 αποφάσεις διαφόρων καταστάσεων που τις ανήρτησαν τον προηγούμενο μήνα.

Για το 2017 ανήρτησαν 57 αποφάσεις διαφόρων καταστάσεων που τις ανήρτησαν στις 31-5-2018 (πριν από 4 ημέρες).

Για το 2018 ανήρτησαν 23 αποφάσεις διαφόρων καταστάσεων του Απριλίου και του Μαίου.

Δείτε κάποιους σχετικούς πίνακες που αφορούν όλες το έτος 2017 και τις ανήρτησαν στις 31-5-2018

Όπως αντιλαμβάνεστε η διοίκηση του Γκολφ για να καλύψει τις παρανομίες της φρόντισε να τις σκεπάσει με άλλη παρανομία. Εδώ, εκτός από τη διοίκηση του Γκολφ, ευθύνες έχουν και οι Δημοτικοί σύμβουλοι που ενώ γνώριζαν μέσα από τους Νόμους και τα δικά μας δημοσιεύματα οτι η διοίκηση του Γκολφ παρανομεί, αυτοί στους ισολογισμούς ψήφισαν το καλώς έχει για την Διοίκηση και έτσι τώρα θα κληθούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους στον Εισαγγελέα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με το Νόμο ευθύνη έχουν κι αυτοί που έφυγαν από τη Διοίκηση της ΓΚΟΛΦ Α.Ε. και αντικαταστάθηκαν. Πολύ σύντομα, όσο σκοταδισμό και να επιβάλλουν οι διοικούντες, θα υποχρεωθούν να επισκεφθούν για απολογία στον Εισαγγελέα όλοι οι προαναφερόμενοι. Άντε τώρα να δούμε ο Παπανικολάου και η παρέα του που θα ρίξουν τις ευθύνες των παράνομων ενεργειών τους.