Menu
A+ A A-

ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΠ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

Την ιστορία που ξεκίνησαν ο Παπανικολάου με την παρέα του για να μεταφέρουν το 

ΚΕΠ σε κτίριο επί της Γούναρη με παράνομες τις χρήσεις γης, όλα τα έγγραφα και τις διαδικασίες τις είχαμε δημοσιοποιήσει με λεπτομερές ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες.

Σε κατάσταση κρίσης και πανικού από τους ιθύνοντες για την μεγάλη αυτή τσαπατσουλιά στον τομέα αποφάσεων και λήψη μέτρων, ο δήμαρχος πέφτει από την μία γκάφα στην άλλη. Δεν γνωρίζουμε πλέον τι είναι πιο επικίνδυνο με αυτή τη δημοτική αρχή.

Η αλλαζονεία της εξουσίας με την καταστρατήγηση όλων των νόμων και καταστατικών ή η υπέρμετρη υπεροψία του Ελληνικότατου "ξέρεις ποιός είμαι εγώ;!!!

Εν τέλει τι είναι πιο επικίνδυνο; η βλακεία ή η μ@λ@κ@α αυτών που αποφασίζουν;

Περιμέναμε από την υποτιθέμενη αντιπολίτευση, τουλάχιστον τώρα που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της η δημοτική αρχή και θα έπρεπε να κινούνται προς το λαό της Γλυφάδας για να δικαιώσουν τα τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας τους, να καταγγείλουν επί της ουσίας όλες αυτές τις καταγγελίες. Από το αφτί και στον Εισαγγελέα. Εν τούτοις πλήρης υποταγή στον απολυταρχικό δήμαρχο που όπως φαίνεται έχει βρει τον τρόπο για να τους έχει και τους 16 της αντιπολίτευσης σε κατάστασης χειμερίας νάρκης.

Δείτε τώρα άλλες παρατυπίες - παρανομίες που διέπραξε ο Παπανικολάου με την παρέα του.

Στις 14-5-2018 αποστέλλεται εξώδικη δήλωση της εταιρείας που εκμεταλεύεται το συγκεκριμένο κτίριο προς το Δήμο Γλυφάδας, όπου επικαλείται οτι η Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) κάνει λάθος στην εφαρμογή των Νόμων και ζηταέι να ακυρωθεί η αυτοψία. Σημειώνουμε το "λάθος" της εταιρείας που αναγράφει δύο διαφορετικές ημερομηνίες αρχής του συμβολαίου. Μία στις 1-11-2017 και μία άλλη στις 31-7-2017. Προφανώς κάτι μας διαφεύγει εδώ...

Στις 16-5-2018, μετά από δύο ημέρες, ο Παπανικολάου παίρνει παράνομη απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή που αναθέτει στον κολλητό του δικηγόρο κ. Γεωργούλα να ακυρώσει την αυτοψία, το σφράγισμα και το πρόστιμο στην εταιρεία που είναι πάνω από 500.000 χιλιάδες ευρώ. Σε προηγούμενο άρθρο μας αποδείξαμε γιατί είναι παράνομη αυτή η απόφαση.

Στις 17-5-2018 (την άλλη ημέρα δλδ) φωτογραφίζουμε τις οικοδομικές εργασίες που γίνονται στην Διαδόχου Παύλου στο αυθαίρετο κτίσμα, όπου με προσωπική του εντολή ο Παπανικολάου θα στεγάσει το νέο νέο ΚΕΠ, όπου τοποθεσίας δοθείσης ο δήμαρχος θα ικανοποιήσει άλλη μία προεκλογική του δέσμευση και διαχρονικό πρόβλημα δεκαετιών, οτι θα μπορούν πλέον οι σπάροι, τα κεφαλόπουλα, οι γαρίδες και τα σαλιγκάρια να βγάζουν τάχιστα τα απαιτούμενα έγγραφα που τους χρειάζονται. Μη έχοντας λάβει γνώση κάποιας επίσημης έγγραφης εντολήςγια τις εργασίες που γίνονται, υποβάλλαμε αμέσως πρωτοκολλημένο αίτημα προς τον Βουγιουκλάκη και την Υπηρεσία Δόμησης για απάντηση.

Δυστυχώς όπως φαίνεται τα ψάρια χρήζουν περισσότερο το ενδιαφέρον των αρμοδίων από τους Γλυφαδιώτες. Απάντηση δεν έχουμε λάβει ακόμα.

Στις 24-5-2018, μετά από μία εβδομάδα, ψηφίζετε από τον Παπανικολάου και τους συμβούλους του (αφού είχαν ήδη περατωθεί οι εργασίες) να εγκρίνουν το ποσόν των 7.998 ευρώ για δαπάνες μεταστέγασης του ΚΕΠ. Δείτε τη σχετική απόφαση.

Στις 25-5-2018, την άλλη ημέρα (Ούτε η ΝΑΣΑ δεν έχει τέτοιους γρήγορους ρυθμούς) ο Παπανικολάου εκδίδει με Α.Υ.Υ. να πληρωθεί αμέσως το σχετικό ποσόν των 7.998 ευρώ. Σημειώνουμε οτι το ύψος των χρημάτων στο συγκεκριμένο κωδικό ήταν 8.000 ευρώ. Μας έκανε φαίνεται έκπτωση ο εργολάβος... Δείτε και την σχετική απόφαση.

Υποχρέωσή μας είναι να δημοσιοποιούμε τα κακώς κείμενα της εξουσίας. Υποχρέωση της αντιπολίτευσης είναι να τα καταγγέλει όπου μπορεί σε αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Αυτό δεν γίνεται. Όταν θα αρχίσουν να σας πλησιάζουν λόγω εκλογών, ρωτήστε τους... Αφού δεν έχουν καταγγείλει όλοι τους ούτε μία φορά τις τόσες παρανομίες του Παπανικολάου και της παρέας του που για να μην τους καταγγέλουν τότε σωστά και νόμιμα θα είναι, γιατί να τους ψηφίσετε; Γιατί να τους αλλάξετε; Είναι μια απορία που πρέπει να την λύσετε...

Σ.Σ. Ένα θέμα που πέρασε εντελώς απαρατήρητο από όλους τους αρμοδίους της αντιπολίτευσης ή των επιτροπών του διαγωνισμού ήταν το εξής:

Όταν έγινε ο διαγωνισμός για να φέρουν οι ιδιοκτήτες τα ακίνητά τους για να επιλέξει ο Δήμος ποιό θα τον ικανοποιήσει για να το ενοικιάσει, μόνο αυτό το παράνομο είχε πάει για τον "διαγωνισμό". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Για ποιούς λόγους άλλοι ιδιοκτήτες δεν προσήλθαν; που υστερούσαν; Μήπως κάποιοι όροι του "διαγωνισμού" ήταν τόσο "φωτογραφικοί" που τα άλλα κτίρια δεν μπορούσαν να τα έχουν;  Μήπως η επιτροπή είχε βάλει πόσα ακριβώς τούβλα θα έπρεπε να έχει το κτίριο και έτσι κατά σατανική σύμπτωση μόνο αυτό το παράνομο είχε τόσα τούβλα; Λέμε τώρα... Ερώτημα κύριοι...