Menu
A+ A A-

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΡΓΙΑ

Ποιοι είναι οι προστάτες και οι νταβατζήδες των μαγαζιών από την παράταξή σας κ. Παπανικολάου;

Ένας Βοργιάς από τα παλιά έκανε την παρουσία του προχθές στο Δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας, που καθήλωσε τον Παπανικολάου που ανήμπορος να αντιδράσει, δεν έβγαλε λέξη για να υπερασπιστεί (;;;;) κάποιους συμβούλους του.

Καταγγελτικός στο λόγο του και στις τοποθετήσεις του ο Σωτήρης Βοργιάς ξεγύμνωσε τον Παπανικολάου από τον μανδύα της κάλυψης κάποιων καταστάσεων που επικρατεί στην παράταξή του από συγκεκριμένους δημοτικούς του συμβούλους και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Μίλησε για προστάτες μαγαζιών, για άνεργους συμβούλους του Παπανικολάου που κάνουν τους προστάτες των μαγαζιών, για τρόπο ζωής που δεν ταιριάζει με τα εισοδήματά τους κλπ.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Παπανικολάου όταν σε άλλες καταστάσεις είναι λαλίστατος και με το παραπάνω, στην συγκεκριμένη καταγγελία του Σωτήρη Βοργιά, απλώς το… βούλωσε!!! Άλλωστε, δεν γνωρίζουμε αν μπορούσε να πει και οτιδήποτε…

Ο Σωτήρης Βοργιάς δεν άφησε στην τοποθέτησή του κανένα υπονοούμενο. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρακολουθείστε τι ακριβώς κατήγγειλε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, που έκανε τον Παπανικολάου να μην ξέρει από πού να… φύγει.

Σωτήρης Βοργιάς:

Κύριε δήμαρχε θέλουμε να μας πείτε αν η πολιτική σας είναι αυτή που βλέπουμε στη πόλη. Δηλαδή αυτό που σας ρώτησα πριν 4 – 5 μήνες όπου το κατάστημα Τσι Τσι στη Μεταξά δεν μπορείς να περάσεις το πεζοδρόμιο τα Σαββατοκύριακα.

Βλέπω ορισμένους άνεργους να τρώνε 10 – 12 άτομα εκεί, είναι το φαινόμενο που είχαμε με κάποιον προηγούμενο, τώρα έχουμε το ίδιο φαινόμενο εδώ, να γυρνάει κάποιος στα μαγαζιά, να δηλώνει ότι θέλει, όπως να δηλώνει υπεύθυνος αντιδήμαρχος.

Θέλω να σας ερωτήσω εάν επιτρέπεται μπροστά σε μαγαζί της πόλης να έχει παρκαδόρους, δηλαδή το αγαθό αυτό του δρόμου που μου επιτρέπει να παρκάρω, πρέπει να δίνω 5 ευρώ εγώ ο Δημότης. Και αν μου πείτε ότι δεν το έχετε δει, πάμε τώρα να το δούμε όλοι μαζί. Το πεζοδρόμιο έχει πάνω αυτά τα στρογγυλά πράγματα και δεν μπορούμε να περάσουμε.

Και περνάει από κει ένας νταβατζής, είναι ένας νταβατζής και πάει στα μαγαζιά και λέει ότι τα «τακτοποιεί» όλα. Αυτόν που η προηγούμενη δημοτική αρχή απαλλάχτηκε και τον φορτωθήκατε εσείς τον νταβατζή.

Το σαρδελάκι τώρα. Είναι από τη μία γωνία μέχρι τη citi bank. Έχει νόμιμα 60 τραπεζοκαθίσματα και βάζει 600 !!!!! Αυτή είναι η οπτική σας για τη πόλη κ. δήμαρχε; Μετά από εννέα μήνες έχετε κάνει κάτι;

Και πάνω σε αυτά και το Πιάτσα Καλαμάκι στην πλατεία Εσπερίδων που πάω να περάσω και δεν μπορώ. Αυτό το πλατειάκι που έχει γίνει είναι γεμάτο τραπεζοκαθίσματα. Θέλετε να υπάρχουνε; Εσείς είσαστε η δημοτική αρχή, εσείς αποφασίζετε και καλά κάνετε. Αντί να τα καπηλεύονται ορισμένοι για δικούς τους λόγους, ας πληρώσουν καλύτερα στο ταμείο του Δήμου 300 τετραγωνικά μέτρα, όχι 60!!!!

Δεν καταλαβαίνετε ότι κάποιοι από μας που είναι επιλήσμονες, το εκμεταλεύονται;

Αν δεν τους ξέρετε κ. δήμαρχε, να σας τους υποδείξουμε εμείς. Είναι άνεργοι και βγαίνουν κάθε μέρα στα μπαράκια.

Πως ένας άνεργος κάνει τον νταβατζή στα μπαράκια;

Αυτές τις μεθόδους έχουν και δεν θέλω να ξαναακούσω αυτό που λέτε «μακρυά από μας». Σε σας είναι. Και θέλω να βάλετε τάξη.

Αυτά είπε ο Σωτήρης Βοργιάς, αλλά απάντηση δεν πήρε από κανέναν.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο της τοποθέτησης του κ. Βοργιά, όπου τα αποκαλυπτήρια άρχισαν να γίνονται καθημερινότητα σε αυτήν την δημοτική αρχή.