Menu
A+ A A-

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ;

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (υποψήφιο δήμαρχο στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής).
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Του ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, δημότη, κατοίκου και εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας.

1) ΕΥΧΗ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ,  ΦΘΑΡΜΕΝΑ & ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ - ΑΤΟΜΑ ΕΝΝΟΩ,

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ «ΒΙΤΣΙΑ» ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του άρθρου 234  του ν.3852/2010 ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΔΟΛΟΥ Η ΒΑΡΕΙΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, Προέδρου Πρωτοδικών, κ. Δημ. ΛΕΥΚΟΥ, ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η Ω-53/2013 ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ 26 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΤΟΝ «ΕΦΤΥΣΑΝ» ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ και οσονούπω θα αποχωρήσουν και άλλοι, επειδή το «καράβι έγειρε επικίνδυνα».
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, Η ΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 32η Τ.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ :  Γ΄ΤΡΙ. ΚΑΙ Α΄ ΜΟΝ. ΠΛΗΜ. ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ (μου) ΒΛΑΒΗ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ Υ.Π.Ε.Κ.Α. ΕΧΕΙ ΒΑΙΒΕΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΡΙΜΟ 103.500€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΒΕΛΑ- Ο ΔΗΜΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 7.000.000,00€.
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΝΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 80.000,00€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΗΔΕΝ .μτ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΩΡΟΦΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, εμβαδού 953,14μ.τ., ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΙ ΧΩΡΟΙ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ: ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΧΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (του άρθρου 324 ν.3852/2010) και ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΔΟΛΟΥ Η ΒΑΡΕΙΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.
2)  Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – (ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ., ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Νομ.Υπ.
3) ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ – ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
4) ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ Ε.Δ.Ε., ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΚ. ΕΠΙΤΡ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ. (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ).
5) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, (ΕΝΝΟΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ κ.λπ.), ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΖΩΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΗ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ «ΟΡΓΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΖΩΝΗ ‘’ΤΟΥ΄΄, ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ τα  προβλήματά τους ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ, ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ή ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (αναλόγως) ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. 
6) ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1940 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.
7) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΤΕΡΩΝ «ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
8)  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ …,  Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ή ΑΡΗΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ «ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ;  (Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ).
9) ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ 7.318.111,50 ΕΥΡΩ.
    ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΩ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Η ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ  ΕΛΕΙΨΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, 14-12-2013.                    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. ΤΗΛ. 6972 797960.